Allgemeine Vertrags- und Geschäftsbedingungen der Giffits GmbH 

Termeni generali de contractare Giffits Hamburg

1. Referire

Comercializam produse numai in limitele termenilor si conditiilor noastre in vigoare. Cel tarziu cu predarea marfurilor termenile si conditiile noastre vor fi acceptate. Orice feedback care nu corespunde termenilor sau conditiilor nosatre vor fi ignorate.

2. Obligatiuni

In cazul comenzilor online se incheie un contract intre Client si Giffits GmbH,in care Giffits Gmbh accepta comanda, aceasta acceptare se desfasoara printr-un feedback prin email. Confirmarea comenzii nu inseamna automat acceptarea ei, confirma doar receptia comenzii Dvs. In cazul greselilor tipografice sau de calcul, mandant 1 are dreptul de reziliere, sau partenerul celalalt este in stare sa accepte noile conditi , care erau clar pronuntate. Colegile noastre nu sunt imputernicite sa acorde beneficii in afara contractului scris, care nu sunt prevazute in contractul scris.

3. Livrari si domenii de aplicare

Livrari majore sau minore sunt acceptabile pana la 10%.In cazul livrarilor minore partenerul de afaceri nu este obligat sa achite contravaloarea comenzii intrege, numai contravaloarea cantitatii real livrate. In cazul livrarilor majore partenerul de afaceri este oblicat sa achite contravaloarea intregii cantitati livrate, in cazul in care nu doreste sa achite cantitatea real livrata, este oblicat sa ni-le trimita inapoi.

Avem dreptul sa efectuam livrari si servicii partiale, dar numai in cazul in care aceasta livrare si service este si pentru client acceptabil.

In cazul in care costurile de transport vor fi mai ridicate decat cele preconizate, ele vor fi suportate de client. Comenzile din strainatate pot avea alte taxe si accize, pe care le veti suporta Dvs, deoarece noi nu avem nicio influenta asupra acestora.

4. Termenul de livrare si de prestari servicii

Termeni sau perioade de livrare au caractere obligatorii numai cand ele au fost declarate prin noi scriptic. Intarzieri de livrari si de prestari sevicii, care au fost cauzate de factori neprognozabile, prin care perioadele de livrare nu mai pot fi respectate, sunt posibile. Acestea sunt in afara influentelor noastre, prin urmare nu suntem obligati sa respectam conditiile contractuale si avem dreptul sa-l reziliam. In cadrul unor conditii strict definite va vom acorda jumatate de procent reducere din valoarea facturii pentru fiecare intrega saptamana de intarziere dar aceasta reducere intreaga nu poate sa depaseasca 5%. Alte creante nu vor fi acceptate, doar in cazul in care neglijeala grava este din partea noastre.

5. Rezervari materiale

Diferente mici sau nesemnificabile pot aparea referitoare la culoare, grosime sau design, fara o anuntare anterioara. Responsabilitatea noastra in procesul de livrare este de a va atasa descrierea produsului.

6. Transferul de risc

Riscul va fi transmis clientului, atunci cand produsele vor fi predate persoanei care efectueaza livrarea. Daca livrarea intarzie din dorinta clientului, riscul devine la fel clientului.

7. Garantie

Vanzarea directa, sau in cazul produselor, care nu se livreaza direct noua, nu suntem oblicati sa luam parte in controlul amanuntit al acestora, referitor la integritatea lor, sau la neintegritatea lor. Astfel, plangerile trebuie depuse in timp, care vor fi transmise furnizorilor nostrii. Orice plangere trebuie depusa in scris. In acest sens clientii nostrii nu sunt utilizatorii finali, si ei sunt responsabili livrantilor, agentilor.

8. Rezervarea drepturilor de proprietate

Produsele raman in proprietatea noastra pana la achitarea integrala a acestora. Cumparatorul are dreptul sa detina sau sa distruga produsele achitate. Revanzatorul este obligat sa ne informeze despre aceasta intentie de revanzare si sa ne anunte despre procesul de revanzare si despre eficienta acestuia.

9. Plata

Livrarea produselor necesita plata integrala si in avans a contravalorii acestora, in cazul in care intre parti nu s-a incheiat o alta intelegere. Daca acesata nu s-a intamplat, facturile noastre vor fi achitate imediat sau in termen maxim de 14 zile de la facturare. Discounturi sunt posibile numai atunci, cand acestea au fost in contract scriptic introduse.

10. Jurisdictie

Dreptul nemtesc este in vigoare, la fel si drepturile comerciale ale UN. Toate drepturile rezervate pentru Hamburg - Barmbek. Giffits GmbH are dreptul de a initia procese juridice pentru apararea drepturilor sale.

11. Protectia datelor

Giffits GmbH este obligat sa respecte legile referitoare in vigoare cand preia datele partenerului care efectueaza comanda, cand le utilizeaza si le prelucreaza .Doar datele strict necesare vor fi colectate si salvate, care sunt strict necesare pentru efectuarea comenzii. Datele personale vor fi utilizate cu confidentialitate, o alta persoana va avea acces la acestea doar cand aceasta este strict necesara.

12. Responsabilitate

Nu suntem responsabili pentru paginile de internet cu care avem oarecare legatura de link, rezumatul si continutul acestora nu este al nostru. Giffits GmbH nu va preia oarecare responsabilitate pentru actualitatea acestora, unitatea, calitatea, corectitudinea, etc. acestora. Giffits Gmbh nu da garantie in mod direct sau in mod indirect pentru pagini de internet cu care sta in legatura. Nu suntem responsabili asupra eventuale pagube care pot fi efectue prin vizitarea paginilor de internet care stau in legatura cu noi.

13. Drepturi de autor.

Toate titlurile, drepturile de proprietate in orice procedura si orice utilizare de la un client GmbH, schite, proiecte originale, filme raman in proprietatea noastra, cu exceptia cazului cand se prevede altfel. Toate datele, informatiile si materialele de pe acesta pagina de internet, icoane / imagini, ilustratii, clipuri audio si video sunt protejate cu drepturi de autor, marci comerciale si alte proprietati intelectuale care sunt utilizate de catre client 1 GmbH sau alte parti detinute sau controlate, precum şi pentru client 1 GmbH licente sunt protejate. Aceste date materiale nu pot fi copiate, reproduse, republicate, incarcate, postate, transmise sau altfel distribuite, inclusiv e-mail si alte mijloace electronice. Fara acordul prealabil scris al proprietarului nu se schimba date, informatii si materiale, utilizarea lor pe alte site-uri sau prin intermediul retelelor de calculatoare si utilizarea lor in alte scopuri decat personale, non-scop comercial, este o incalcare a drepturilor de autor, marcile comerciale si alte drepturi de proprietate sunt prin urmare, interzise. Urmariri penale pentru incalcarea drepturilor de autor sunt rezervate.

14. Informatiile de prescriere si informatii tehnice pentru baterii sau acumulatori

Datoria noastra in calitate de comerciant este de a recolecta bateriile uzate:
Suntem un comerciant, avem o obligatie legala de a lua inapoi bateriile, care au fost cumparate de la noi, si anume fara taxe. Va rugam sa acceptati aceasta oferta care va va ajuta la mentinerea mediului inconjurator.

Obligatia dumneavoastra in calitate de consumator: Bateriile nu apartin in gunoi. Incepand cu anul 1998(Germania) toti cetatenii sunt obligati sa aduca bateriile utilizate exclusiv cele recharge la punctul de colectare special desemnate pentru reciclare. Daca doriti sa returnati bateriile dvs. la noi, va rugam asigurati-va ca transferul este trimis prepaid.

Baterii sau acumulatorii poluanti sunt marcate cu simbolul de un cos de pe roti barate. In apropierea simbolului se afla denumirea chimica a substantei poluante.


Aceste semne pot fi gasite pe bateriile si acumulatorii care contin poluanti:
Pb = Acumulator / baterie contine plumb
Cd = Acumulator / baterie contine cadmiu
Hg = baterie / acumulator contine mercur

15. Alte

Monstrele vor fi livrate numai contracost. Retrimiterea lor nu este posibila
Daca orice prevedere a acestor Termeni si Conditii este sau devine ineficienta sau poate contine o portita, valabilitatea si aplicabilitatea dispozitiilor ramase nu vor fi afectate.

Giffits GmbH
Weidestraße 122 b
22083 Hamburg
Germania
Telefon: 031.63.000.61
Fax: +49 (0)40 2788 201-79
www.giffits.ro
serviciu@giffits.ro

Proprietari: Marcus Schulz, Thorsten Schmidt
Directori: Marcus Schulz, Thorsten Schmidt


Din: Hamburg, Aprilie 2010

Service-ul dvs Hotline Giffits
031.63.000.61
Aveti si alte intrebari? la FAQ