Despre Giffits GmbH

Mai mult de 19 ani ne ocupam de Cadouri personalizate si aceasta ne onoreaza. Ne aflam in Alstercity Hamburg. De acolo avem o vedere deschisa pe orasul Hansa. Aceasta vedere larga se potriveste filozofiei noastre Giffits, noi avem intotdeauna ochi deschise si gasim solutii interesante, la orice problema. Acordam atentie sa tinem pas cu evolutia pietei, cu care va satisfacem nevoile, si anume cu cea mai mare eficienta.

Werbeartikel - Alstercity 1 Werbemittel - Alstercity 2 Werbegeschenke - Alstercity 3 Werbeartikel - Alstercity 4
Filozofia noastra

Originea numelui Giffits „We create the gifts thats fits”. In acest slogan ne-am recunoscut deja si la inceput. Exprima filozofia noastra si este inca adevarat si astazi. Cadourile promotionale sunt pentru noi nu numai cadouri, ci parte a unei strategii de comunicare. Nici o companie nu nu doreste doar sa dea ceava mai departe, vrea sa ajunga la un rezultat acceptabil pentru orice forma de publicitate «Return On Investment»

Pentru noi fiecare client este unic si deosebit. Cu aceasta filozofie ne apropiem de clientii nostri si i le pregatim pachetele de Cadouri promotionale. Dialogul cu clientii nostrii este foarte important, pentru ca un produs publicitar poate sa fie doar atunci eficient, cand timpul de pregatire, accesibilitatea rapida, bugetul si dorintele deosebite vor fi respectate, totodata produsul promotional trebuie sa fie avantajos si egal ce articole publicitare va doriti, scopul este unul, cresterea portofoliului. Puteti favoriza clasicele Usb Sticks sau de exemplu chibrituri. Dar si in alte domenii avem solutii excelente pentru necesitati de promovare. De multe ori pixurile promotionale sunt utilizate la events sau si mai des cani promotionale , noi va stam la dispozitie si in aceasta privinta.

Cu fundamentele si cerintele clientilor nostri, toate eforturile noastre sunt indreptate pentru a atinge succesul dvs. cu maxima eficienta. De aceea noi ne straduim si ne orientem spre o consiliere prin si a angajatilor nostri. Singura modalitate prin care puteti ajunge la obiectele optime de promovare.

De asemenea, si in spatele scenei vom acorda intotdeauna atentie oricarui proces sanatos si ideal. Astfel, exista date de contact de lunga durata cu furnizori din Europa si Asia si de multe ori au fost create parteneriate. Aici, de asemenea, contactul personal este foarte important: Stim toti furnizorii si instalatiile lor de productie personal, pentru ca numai asa se poate raspunde rapid si flexibil la dorintele dumneavoastra.

Compania a fost infiintata in 1998 in Hamburg, de catre cele doua absolventi comercianti Thorsten Schmidt si Marcus Schulz. O expansiune constanta si dezvoltarea de noi afaceri a adus compania la dimensiunea sa actuala. Intre timp, mai mult de 30.000 de companii din intreaga Germania se numara printre clientii nostri. Unele de mai multi ani bine-cunoscute din brand-sector si sectorul industrial, dar si intreprinderile mici cunosc bine sloganul nostru „We create the gifts thats fits”.

Localizare prin Google Maps
Große Wiew map? Click cartea Germaniei. Harta mare? Va rugam click pe harta Europei.
Große Wiew map? Click cartea Europei. Carte mare? Click cartea Europei.
Service-ul dvs Hotline Giffits
031.630.00.61
Mo - Fr. 8:00 - 18:00 Uhr
Schreiben Sie uns Ihre Wünsche per Mail serviciu@giffits.ro
oder nutzen Sie unser formularul de contact
Aveti si alte intrebari? la FAQ